انواع ایزوگام

  • ایزوگام بر اساس ماده اصلی دهنده آن به دو نوع تقسیم می‌شود:
۱. ایزوگام پلیمری با استفاده از قیر خالص ۷۰-۶۰: عنصر اصلی در این نوع ایزوگام قیر خالص ۷۰-۶۰ بوده و دارای کیفیت بسیار بالایی در مقایسه با ایزوگام دمیده است. قیر خالص ۷۰ -۶۰ از پالایش نفت خام به دست می‌آیند. در اثر حرارت دادن نفت خام، بنزین، حلالهای نفتی، نفت چراغ، نفت گاز و سایر روغنهای سبک آن در برجهای تقطیر پالایشگاه جدا شده و در گرمای بیش از حدود ۳۸۰ درجه (در فشار عادی) قیر آن به جا می‌ماند که به صورت جامد یا نیمه جامد است. قیرهای خالص، با درجه نفوذشان نامگذاری شده‌اند. قیر ۶۰/۷۰ در آب‌بندی بام به مصرف می‌رسد.
مواد مورد نیاز جهت ساخت ایزوگام پلیمری: قیر خالص ۷۰-۶۰ ، پلی آستر، تیشو، لایه آلومینیم ۱۴ الی ۱۶ میکرون، پلاستیک پشت لایه ایزوگام، پودر تالک، مواد APP درجه ۱ و ۲، پوشال گونی پلاستیکی
جهت تولید این گونه ایزو گام قیر خالص ۷۰-۶۰ و سایر مواد اولیه ذکر شده در جدول یک وارد میکسر ساخت پلیمر می‌گردد. در میکسر مواد ذکر شده میکس و پخته می‌شود. خروجی میکسر، مایعی به نام پلیمر ایزوگام می‌باشد. پلیمر ایزوگام در دستگاه خط تولید تبدیل به لایه ایزوگام می‌گردد.
۲. ایزوگام دمیده با استفاده از نفت کوره (مازوت): عنصر اصلی در این نوع ایزوگام قیر دمیده است و به نسبت ایزوگام پلیمری کیفیت پایین تر و عمر کم تری دارد.
قیر دمیده: قیر دمیده از دمیدن هوای داغ به مازوت به دست می‌آید. در این فرآیند، هوای داغ با دمای ۲۰۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد توسط لوله‌های سوراخ‌دار به محفظه حاوی مازوت دمیده می‌شود. در اثر انجام این فرآیند، اتم‌های هیدروژن موجود در مولکول‌های هیدروکربورها، با اکسیژن هوا ترکیب می‌شود و با تشکیل آب، عمل بسپارش اتفاق می‌افتد. قیر دمیده نسبت به قیر خالص دارای درجه نفوذ کمتری است، درجه نرمی بیشتری دارد و حساسیت کم تری نسبت به تغییرات دما دارد. این نوع قیر بیشتر در ساختن ورق‌های پوشش بام، باتری اتومبیل و اندودکاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. علامت اختصاری قیر دمیده R می‌باشد. مثلا قیر۸۰/۲۵ R به معنای قیر دمیده با درجه نرمی ۸۰ و درجه نفوذ ۲۵ می‌باشد.
مواد مورد نیاز جهت ساخت ایزوگام دمیده:قیر دمیده، پلی آستر، تیشو، لایه آلومینیم ۱۴ الی ۱۶ میکرون، پلاستیک پشت لایه ایزوگام،

ایزوگام خوب ومرغوب را چگونه باید شناخت

مزايا و معايب و ويژگي‌هاي آن چيست؟ خوب


است برخي ا
ز آنها را بدانيد:

ايزوگام فرآورده‌اي نفتي و لايه‌اي پوششي است براي عايق كردن سطوحي چون پي، ديواره، كف و بام ساختمان‌ها و استخرها در مقابل نفوذ آب.

دو نوع ايزوگام در بازار موجود است: تك‌لايه پلي‌استر كه ظريف‌تر است و انعطاف بيشتري دارد، دولايه تيشو و پلي‌استر كه ضخيم‌تر است و به جاي ظرافت و انعطاف، استحكام بيشتري دارد.

ايزوگام چه تك‌لايه، چه دولايه، ممكن است با روكش آلومينيومي يا بدون آن باشد. اگر قصد داريد سطوحي مثل پشت‌بام را ايزولاسيون كنيد كه در برابر تابش مستقيم نور خورشيد و گرما قرار دارد، بهتر است از ايزوگام با روكش آلومينيوم استفاده كنيد.

اگر قصدتان عايقكاري پي ساختمان يا ديواره و كف سرويس‌هاي بهداشتي است، از نوع بدون روكش استفاده كنيد تا اقتصادي‌تر باشد.

استاندارد هر عايق رطوبتي براي آب و هواي خاص كمابيش متفاوت است، اما توليدات استاندارد و مطمئن‌تر براي اطلاع مصرف‌كننده با درج و چاپ نشانه‌گذاري‌هايي در فاصله هر دو متر روي رول عايق همراه شده‌ است.

از اين موارد مي‌توان به مقاومت در برابر اشعه فرابنفش، ميزان انعطاف‌پذيري در سرماي ۱۰ـ درجه، ميزان نفوذناپذيري آب و… اشاره كرد.

اگر از عايق‌هاي ايزوگامي استفاده كنيد كه به جاي پشم شيشه در مواد تشكيل‌دهنده آن نايلون به كار رفته، بهتر است. پشم شيشه با از بين رفتن لايه قير به هر دليلي، آب باران يا برف را به خود مي‌كشد و سطحي طبله‌كرده پيدا مي‌كند.

شماره تماس:۰۹۱۹۹۷۶۱۰۰۶

دیدگاهتان را بنویسید